Ny planering, ny läxa: English, Unit 2

By Barbro

IMG_1502

Hej!

Här ser ni vad vi kommer att arbeta med under de kommande veckorna. Att skriva glosorna i den blå skrivboken gäller fortfarande, men nu har vi lagt till ett moment. Eleverna skall nu läsa texten och sedan översätta den till svenska. När de fått bra uttal och flyt skall de spela in sig på Showbie. Läxan ligger under läxfliken och koden är 6HL94.

Resultaten på Progress test Unit 1 ligger på Showbie under fliken Progress test, kod T2QQ9. Där har eleverna lagt upp bilder på sina prov, de har rättat sina misstag och skrivit sin självutvärdering och vad de tycker de behöver träna mer på för att utvecklas. Jag kommer att lägga till min bedömning under dagen onsdag 12/11.

Som ni kommer att märka ger jag inte poäng, utan fokus ligger på att ge eleverna feedback, så att de skall veta vad deras styrkor och ev. utvecklingsområden är. Detta kallas formativ bedömning, och har enligt forskning visat sig vara mycket mer effektivt för elevens fortsatta lärande än poäng.

Har ni frågor eller undrar över något, hör av er, helst via e-mail. Ser fram emot fortsatt roligt arbete med era härliga barn, de är så engagerade och entusiastiska! Ert stöd betyder mycket, fortsätt att Läs mer »

Source:: Ny planering, ny läxa: English, Unit 2

WordPress theme: Kippis 1.15